Noni sok od kraljice voća

Kako uštedjeti na Noni soku i odabranim ekstraktima

Originalni Tahitian Noni sok, povoljna cijena,  brza dostava bilo gdje u Hrvatskoj.

Kliknite na link  web shopa i uštedite:


Cijena za 4 litre originalnog Noni soka od Morinde je samo

1.200,00kn
(Akcija).
Besplatna dostava


Tako da vas 1l Tahitian Nonija košta samo nekih

300,00kn

Plaćanje pouzećem.


Laminine

Hrana za matične stanice


Jeftiniji vodeći bio preparati i više od 50%

Solgar, Twinlab, Doctors Best, Now foods, Nutrex, ...(i mnoštvo drugih vodećih brendova).Savjeti nutricionistice i odgovori na vaše dileme o prehrani i kombiniranju hladno prešanih sokova, ayurvedskih preparata i TKM
Noni plod se spominje u AyruvedsKim spisima koji su stari 5000 godina.
 
Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednosti.
Prirodna kozmetikaLILA KOZMETIKA

Štiteći organizam od štetnih utjecaja okoline, naš najveći organ koža je, od svih organa, najpodložnija promjenama i starenju, ali ujedno i jedina sa vidljivom sposobnošću prirodne samoobnove u uvjetima trajne pravilne preventivne njege. Vanjski sloj epidermis, dnevno odbacuje stotine milijuna odumrlih stanica, dok srednji sloj kože, dermis svojim metabolički aktivnim stanicama omogućava prirodnu obnovu epidermisa sustavno koristeći sastojke i metabolite iz hipodermisa, unutarnjeg sloja kože koji joj potrebne sastojke crpi i osigurava iz hrane. Sve što koža ne dobiva iz hipodermisa, dakle "iznutra" i gubi stresnim utjecajem okoline, potrebno joj je nadoknaditi u obliku kvalitetne njege sa koži prepoznatljivim nutrientima i djelotvornim sastojcima "izvana". U protivnom koža ubrzano gubi svoje vitalne funkcije i elastičnost, postaje mlohava, hrapava, perutava, istanjena i naborana sa sklonošću odlaganja intoksiciranih naslaga u olabavljenom vezivnom tkivu što dodatno generira njezino prirodno starenje.

kreme za lice   /   tonici za lice   /    biljni balzami    /     tinkture


Prirodno starenje kože ne može se posve zaustaviti osim drastičnim kemijskim i kirurškim metodama, što se pokazalo ne samo kratkog vijeka već dugotrajno štetnim. Ipak, dokazano je da se sustavnom pravilnom njegom starenje kože može znatno usporiti ako joj se pomogne u obnašanju njezinih vitalnih funkcija kako bi se mogla stalno regenerirati i dugotrajno odolijevati znacima starenja. Prodor sofisticirane tehnologije pedesetih godina prošlog stoljeća iznjedrio je komercijalnu kozmetiku čiji preparati na bazi uglavnom parafinskih podloga, s obiljem vode, dobrim emulgatorom, malo djelatnih tvari i finim mirisom, daju koži naoko ugodne pripravke.

Međutim, mineralne podloge ne omogućavaju prodor aktivnih tvari u dubinu kože, čime je eliminirana i njihova djelotvornost. Stoga takvi pripravci doduše nisu štetni, ali niti ne pružaju koži adekvatnu njegu, dapače dugoročno usporavaju njezine vitalne funkcije i suzbijaju prirodnu sposobnost samoobnove.
Za razliku od toga, prirodna kozmetika i danas podrazumijeva izradu pripravaka od sastojaka prirodnog podrijetla, na tradicionalan  način u malim serijama. Prirodna kozmetika ne sadrži umjetne emulgatore, antioksidanse, stabilizatore i agresivne konzervanse  jer se oni obično već nalaze u prirodnom sastavu odabranih  sirovina, baš kao i djelatne tvari. Pri izradi ovakvih pripravaka,  sastojci se dodaju i miješaju u točno propisanim omjerima i  vremenskim razmacima na optimalnim temperaturama, kako bi  se proizvod prirodno homogenizirao bez umjetnih dodataka, a da pri tom ne izgubi pozitivna svojstva i djelatne tvari iz prirodnog sastava. Važno je da i podloga i djelatne tvari budu prirodnog podrijetla, a odabir sastojaka takav da u svom prirodnom sastavu nosi visoko djelotvorne i zaštitne tvari a ne sadrži štetne primjese. Za što djelotvorniji pripravak potrebno je aktivne sastojke dodati u potvrđeno učinkovitim koncentracijama te ih pažljivo izbalansirati kako bi se u ciljanom djelovanju nadopunjavali i zajedno snažnije djelovali.

Korisno za sve kojima treba maknuti drveće:  http://rusenje-drveca.hr/