Noni sok od kraljice voća

Kako uštedjeti na Noni soku i odabranim ekstraktima

Zdravlje, iskustvo i savjeti.
Mnoštvo korisnih informacija

Laminine

Jedan od najdjelatnijih prirodnih preparata


Jeftiniji vodeći bio preparati i više od 50%

Solgar, Twinlab, Doctors Best, Now foods, Nutrex, ...(i mnoštvo drugih vodećih brendova).Savjeti nutricionistice i odgovori na vaše dileme o prehrani i kombiniranju hladno prešanih sokova, ayurvedskih preparata i TKMNoni plod se spominje u AyruvedsKim spisima koji su stari 5000 godina.
 
Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednosti.Antilipidni čaj

Preporučamo ga svima. Odličan je i u kombinaciji sa Noni sokom ili bilo kojim drugim prirodnim proizvodom.

Sastav:zeleni čaj (Camellia Sinensis), gynostemia (Gynostemia Pentophyllum), lišće lotosa (Folius Nelumbinus), korijen dvornika (Polygonum spp.),  sjemenke sene (Cassia Tora)
Pakiranje:

Pakiranje sadrži 40 filter vrećica.

Način  primjene:
1 vrećicu čaja preliti jednom litrom kipuće vode, poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Popiti u toku dana..
 
Detaljnije na : www.cajevi.savjetnik.com
 
Srž svega najboljeg i posebnost recepta ovog čaja:

Antilipidni čaj je ono najbolje iz prirode. Bazna sirovina je zeleni čaj. Njemu su dodane prirodne komponente biljnog podrijetla: lišće ginostemije, sjemenje kasije tora (sjeme cassiae), lišće lotosa, korijen višecvjetnog dvornika nakon specijalne obrade i drugi sastojci.
  • Funkcionalni učinak čaja je smanjenje razine lipida, smanjenje temperature, poboljšanje probave, poboljšanje tonusa slezene i želuca.
  • Nakon specijalne obrade, ginostemia i dvornik pojačavaju energiju YAN. Lišće lotosa i sjemenje kasije tora smanjuju temperaturu. Antilipidni čaj s jedne strane čisti organizam, a s druge strane pojačava energiju i dovodi energiju u ravnotežu.
  • Sve to odgovara principima farmakologije kineske medicine. Ovo sredstvo s jedne strane ne izaziva poremećaj funkcija cijelog organizma, a s druge strane ne dovodi do gubitka energije u organizmu. Čaj nema nuspojava za razliku od kemijskih sredstava. U tome je i tajna preventivnog djelovanja kineskih dodataka prehrani.
  • I još jedna osobina antilipidnog čaja - njegova glavna komponenta, zeleni čaj, primjenjuje se kao popratno sredstvo drugih ljekovitih sastojaka. Koristeći ovaj čaj, čovjek osjeća njegovu aromu i ugodan ukus, kakav mora imati dobar čaj. Pijući ga, vi nećete samo uživati u ispijanju čaja, nego ćete i poboljšati svoje zdravlje.

Preporučamo ga svima. Odličan je i u kombinaciji sa Noni sokom ili bilo kojim drugim prirodnim proizvodom.

Detaljnije na :  www.tianshi.savjeti.com