Home Naručite

   NONI SOK


Up Svojstva Doziranje Sastav Alt. istrazivanja Naručite

Tel: +385 1 3907189  / 00385 91 7254936    

Povijest Nonia

Noni plod se spominje u AyruvedsKim spisima koji su stari 5000 godina.

Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednosti.

Američki kemičari, mada nisu znali da se na istoku Noni koristi tisućama godina  uspjevaju otkriti  njegovu ljekovitost

I premda Noni gubi dio ljekovitih svojstava i vrijednosti tokom puta u hladnjačama do Amerike(2 tjedna). I sa takvim Noniem koji je dio vrijednosti izgubio rezultati su bili  odlični.

Naravno izvorni Noni od ploda Nonia o kome su i Ayruvedski spisi govorili ne zamrzava se(jer time gubi dio vrijednosti), ne prolazi kroz mnoštvo tehnoloških postupaka prije hlađenja i nakon hlađenja(jer i time gubi dio vrijednosti).  Nego je onakakv kakav jest. 

ONAKAV KAKAV JEST I OD NONIA O KOME I AYUREVEDSKI SPISI GOVORE

Višestoljetna  tradicija 

 

Alergija i Astma

 

Hrvoje i Martina S.

Kako nam sin Dominik ( 5 godina ) ima vec dugo problema sa alergijom i astmom odlucili smo mu davati NONI sok. Vec nakon tjedan dana bila je ocita promjena na bolje, a nakon dva mjeseca vise mu nije potrebna "pumpica" ( flixotide ). Sada svaku noc prespava bez kaslja, a ne moram reci koliko je to olaksanje za sve nas.

Buduci da smo sok i posao preporucili prijateljima, vec nakon prvog mjeseca nama je nas karton ( 4 litre ) besplatan. Zarada nam pokriva i premasuje troskove soka.--Barb K., USA 27 Jun 2002

Od kad pijem Noni povecala mi se gustoca kostiju i 99% sam bez boli. Ne uzimam nikakve lijekove za osteoporozu. Takodjer nemam vise nikakvih infekcija sinusa kao ni alergija. Kako je to cudesan proizvod. 

Shawn L., SAD

Bio sam alergican na svu hranu iz mora. To sam doznao u dobi od pet godina. 23 godine nisam jeo nikakvu hranu porijeklom iz mora. Naotekao bih i osjecao se jadno. Nakon sto sam oko pet tjedana pio noni sok, odlucio sam opet pokusati. Proslog mjeseca sam jeo morsku hranu sest puta i nisam dobio nikakve znakove lose reakcije! Zadivljujuce!


 


Tim H., Kanada

Patio sam od alergija na razne tvari. Patio bih cijele godine a uobicajeni proizvodi protiv alergije iz apoteke davali bi male ili nikakve efekte. Doktor mi je tada prepisao steroidno sredstvo koje uzimam sesnaest godina. Napadi alergije bile su cesti i trajali bi danima, ostavljajuci me potpuno iscrpljenog. Poceo sam piti noni sok i nakon otprilike sest mjeseci napadi alergije su bili malobrojniji i ne tako snazni.

Prosle su tri godine od kada sam prestao koristiti steroidno sredstvo. Ne patim vise. Mozda dva - tri puta kihnem i to je sve. Svako ljeto mi je sada predivno, vrlo sam sretan i zadivljen onime sto je noni ucinio za mene. Takodjer sam zahvalan prijatelju koji me se sjetio i upoznao me sa ovim sokom.Sharon S., Australia

Dok nas je posjetio djed, dao je mome 2 godisnjem sinu nesto ananasa. Dosla je nedjelja ujutro i bio je premoren, letargican i prekriven velikim, crvenim oteklinama koje su ga svrbjele. Ponestalo mi je cinkova losiona koji pomaze kod svrbeza. Odlucila sam primjeniti noni povrsinski na njegovoj kozi, koristeci tkaninu koju sam natopila u noni. Prije toga je sin legao na rucnik. Svaka 2 do 3 sata smo na njega stavljali noni a takodjer je i pio iz boce koliko je god mogao. Do ponedjeljka ujutro ostalo je samo nekoliko oteklina, i ponasao se kao i svaki drugi dvogodisnji djecacic. 

Holly C., USA

Preko 25 godina sam patila od strasnih alergija. Bila sam alergicna na dlaku macaka i pasa, grinje, polen dveca i trava i jos mnogo toga. Jedino olaksanje do koga sam mogla doci bilo je samo vezano za simptome, nakon cega sam se osjecala umorno, praznoglavo i glupo. Prijatelj sa posla mi je dao bocu noni soka da vidim moze li mi pomoci. Vec u toku 48 sati osjetila sam se bolje a nakon 4 dana nestale su sve moje alergije! To se desilo prije 3 mjeseca i nemam ni trunka alergijskih simptoma, nakon svih tih godina punih patnje. Osim sto vise nemam alergija, moje opce zdravstveno stanje i osjecaj boljitka su se znatno poboljsali. Tako sam zahvalna mome prijatelju i noniju sto su promijenili moj zivot. 

Carolina, Canada

Moj sin Sebastian je par dana prije Prve Pricesti dobio strasan osip po licu, sav je naotekao, lice ga je zatezalo, oci pekle. Strasno je plakao jer je bio uvjeren da nece moci ici na Prvu Pricest. Pio je neki medicinski sirup protiv alergije, doktorica je rekla da je osip reakcija na pelud. Nista mu nije pomoglo, crvenilo je i dalje bilo prisutno, oci su ga pekle.

Poceli smo mu davati Noni i mazati ga njime po licu, poslije samo dva dana osip se posve povukao kao da ga i nije bilo. Prisustvovao je Prvoj Pricesti smiren i sav sretan, a slike su dokaz! Jos jedanputa HVALA NONI SOKU !!


Brigitte, Njemacka

Moj 19-godisnji sin ima Fibromijalgiju i zahvaljujuci noni soku nalazi se na putu oporavka. Moja 18-godisnja kcer pati od astme i alergicna je na skoro sve. Od kada pije noni sok nije imala napade astme i cak se brine o jednoj macki (koju smo namjeravali dati iz kuce). Cak i moj suprug potiho pije noni sok radi dodatne enrgije i odrzavanja vitalnosti, te ima velike rezultate. Vrlo sam zahvalna za noni sok. 

Takeru, Japan


Moj sin ima tesku alergiju i iako smo probali mnostvo proizvoda, nije doslo do poboljsanja. Medjutim, kad je poceo piti noni, stanje se dramaticno poboljsalo. Cijenim ovaj Bozji dar.

 


Narudžbe i pitanja

Tel: +385 1 3907189  / +385 91 7254936

Naručite na: email

 

 

Home ] Up ]

Korisni linkovi